Privacybeleid

Boomrooierij Van Weert Rondhout, gevestigd aan Heideweg 3 5472 LC Loosbroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: https://www.vanweertrondhout.nl Heideweg 3 5472 LC Loosbroek +31 0413224100

Persoonsgegevens die wij verwerken

Boomrooierij Van Weert Rondhout verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam - Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Boomrooierij Van Weert Rondhout verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Om goederen en diensten bij u af te leveren
Geautomatiseerde besluitvorming

Boomrooierij Van Weert Rondhout neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Boomrooierij Van Weert Rondhout) tussen zit. Boomrooierij Van Weert Rondhout gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Boomrooierij Van Weert Rondhout bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Boomrooierij Van Weert Rondhout verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Boomrooierij Van Weert Rondhout blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Boomrooierij Van Weert Rondhout gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Boomrooierij Van Weert Rondhout zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Boomrooierij Van Weert Rondhout wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Boomrooierij Van Weert Rondhout neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Klanttevredenheid

  • Mevrouw Keizer (Heeswijk)

    13 oktober 2020
    Bedankt voor de uitgevoerde werkzaamheden , keurig uitgevoerd en erg blij mee!
  • Dhr. Hofmans ( Recreatieoord "De Maashorst" )

    14 juli 2020
    Graag zou ik Van Weert Rondhout complimenteren over voor het werk wat ze bij ...
  • Mari van Vught

    18 juni 2020
    Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd e...
  • Dhr. Zomers (Heeswijk-Dinther)

    27 mei 2020
    Jullie hebben Keurig en netjes gewerkt! Bedankt!
  •  Karlijn & Roland Wijers (Lieshout)

    02 april 2020
    Er werd goed beoordeeld wat de monumentale boom nodig had en ook de uitleg va...
  • Edward Verhoeve (Gemeente Moerdijk)

    27 december 2019
    Gemeente moerdijk werkt al jaren met veel tevredenheid samen met van Weert ro...
  • Albert Noorduin (Venlo)

    18 december 2019
    We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke ...
  • Stefan Trimbach (Volkel)

    19 augustus 2019
    De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bed...
  • Karin van Oorsouw (Zeeland)

    29 april 2019
    We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoal...
  • John van Soerland (Eindhoven)

    19 maart 2019
    Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een ve...

    © Copyright Van Weert Rondhout B.V.  - website: Van Dongen Design - Inloggen